PRAVOPIS | PRIVATNI CHAT |
Thursday, May 23, 2019
Dobrodošli Gost Prijavi se ili se Registruj
 
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime


Sa Vama je:
Slušate: Loading ...
Trenutna Slušanost:

Čovek se oslanja na čoveka, a drvo na drvo!!!

Lepu i mirnu noć, želi Vam ekipa sajtahttp://mojajedina.net/design/slike/dd.gif

Ideja za ovaj sajt postojala je još davno, ali samo u našim glavama. Skupili smo hrabrost da tu ideju realizujemo, tako smo započeli sa radom 17.01.2018. godine.

Ovaj mali projekat je samo jedan u nizu, ali mi imamo hrabrosti da se izborimo za svoje mesto na ovom internet nebu. Imamo ideja volje i snage da ovaj sajt bude jedno posebno mesto koje će biti apsolutno razlićito od drugih. Šta to znači u praksi? Dobra reč, druženje i dobra zabava...

Projekat će biti u stalnom razvoju, zato dođite i uverite se zašto smo posebni.

                                                                            Vaš  MojaJedina TEAM

17.01.2019. godine.

Nakon godinu dana postojanja, ekipa sajta uradila je puno toga i ponosni smo na ljude koji sarađuju na ovom sada možemo slobodno reći prelepom sajtu. Obećano u gornjem tekstu je i ispunjeno, a u to su se uverili i naši verni članovi. I dalje če ovaj Team raditi na uređivanju svakog dela sajta kao i do sada. Trudiće se da svakom članu ovde bude po meri i da svako bude zadovoljan. Nastavljamo na proširenju opcija sajta i dalje, rad na web dizajnu kao i poboljšanju i brzini servera. Sve ovo planiramo da odradimo za narednu godinu, a ono što će biti naš ponos je naš FB chat sa slanjem fajlova  igrama 1 na 1 ,boje članstva i puno zanimljivosti na kojima će raditi naš dizajner Salle sa svojim malim timom. Budite i dalje sa nama, novim članovima želimo prijatan dolazak, a starim ugodnu zabavu.

                                                                         Vaš  MojaJedeina TEAMVESELE DOMAĆICE OBAVEŠTAVAJUDraga Sremice,
sretan rođendan, sreću, ljubav, zdravlje i ispunjene želje
 žele ti Salle, tisina, Sanja018 i KikaDEŠAVANJA NA SAJTU (OVDE)

SVE O SD LUYKE OVDE

PRAVILA IGRE ZAKLJUČANI U PARU


Ako niste baš jako sramežljivi, kad uđete na sajt
dođite na chat da se pozdravimo, izljubimo :)

OBAVEŠTENJE BLOGERIMA Zbog zaštite autorskih prava svaki bloger koji objavljuje tuđi autorski tekst (sa blogova, fb stranica i slično), dužan je označiti tekst znakovima navoda i navesti izvor teksta (stranicu sa koje je tekst kopiran) i autora ukoliko je poznat. Svi blogovi koji nisu autorski, a ne budu na odgovarajući način označeni bit će uklonjeni s bloga sajta Moja Jedina.

OBAVEŠTENJE FORUMAŠIMA  Onemogućeno je dodavanje novih tema u podforume na Forumu, sve nove teme na Forumu dodaju se u Čekonicu, a administracija sajta premestit će ih u odgovarajući podforum. Iznimka je Moj kutak, tu svaki forumaš može postaviti jednu svoju temu kao svoj kutak i u njega pisati i postavljati fotografije po svojoj želji, naravno sve u skladu s Pravilima Sajta.


VAŽNO!!! Tko se želi priključiti najluđoj familiji neka se javi Tihani,
jedini je uvjet dva sata dnevno aktivnosti na sajtuWebDesing by Salle 17.01.2017.

© Autor mojajedina.net.*** Sva Prava Zadržana *** MojaJedina Team ™